به گزارش خبرگزاری مهر، بررسی وضعیت صادرات فولاد در ۶ماه ابتدایی امسال نشان میدهد که مجموع صادرات فولاد و محصولات فولادی در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ رشد ۲۰درصدی داشته است.
با این حال مجموع صادرات فولاد ایران در ۶ماهه ۱۴۰۲ به سطح ۶ماهه سال ۱۴۰۰ رسیده است. به عبارت دیگر، صادرات فولاد کشور به دلایل مختلفی از جمله محدودیتهای انرژی و مقررات ارزی طی دوسال اخیر درجا زده است.
براساس این آمار صادرات تیرآهن در ۶ماه ابتدایی امسال نسبت به ۶ماه ابتدای سال گذشته ۷/ ۶۰درصد رشد داشته و از ۵۶هزار تن در سال گذشته به ۹۰هزار تن در سالجاری افزایش یافته است. همچنین صادرات میلگرد از ۱۱۳۷هزار تن در سال ۱۴۰۱ به ۱۱۲۳هزار تن در سال ۱۴۰۲ رسیده که بیانگر افت ۲/ ۱درصدی است. صادرات نبشی، ناودانی و سایر مقاطع هم افزایش ۴۲درصدی یافته است. صادرات کل مقاطع طویل فولادی با رشد ۸/ ۳درصدی از ۱۲۵۹هزار تن در ۶ماه اول سال ۱۴۰۱ به ۱۳۰۷هزار تن در ۶ماه اول امسال افزایش یافته است.
صادرات ورق سرد و ورق پوششدار به ترتیب با کاهش ۷/ ۷۲ و ۱/ ۳۴درصدی مواجه شده است. اما در مقابل صادرات ورق گرم رشد ۹/ ۷۵درصدی داشته است.
صادرات کل مقاطع تخت فولادی هم از ۱۶۴هزار تن به ۲۳۱هزار تن رسیده که بیانگر رشد ۹/ ۴۰درصدی است
در مجموع صادرات کل محصولات فولادی در نیمه نخست امسال ۱۵۲۸هزار تن بوده که در مقایسه با نیمه نخست پارسال که ۱۴۲۳هزار تن بوده، افزایش ۸درصدی را نشان میدهد.
صادرات بیلت و بلوم و اسلب نیز در ۶ماه ابتدایی امسال به ترتیب با رشد ۲/ ۱۸ و ۶/ ۴۷درصد مواجه شده است.
در مجموع صادرات فولاد میانی از ۲۹۳۷هزار تن به ۳۶۹۰هزار تن رسیده که بیانگر رشد ۶/ ۲۵درصدی است.
صادرات آهن اسفنجی در ۶ماه اول سال گذشته ۳۱۲هزار تن بوده که با رشد ۱/ ۱۸۰درصدی در ۶ماه ابتدایی امسال به ۸۷۶هزار تن افزایش یافته است.
صادرات گندله و کنسانتره سنگآهن نیز در این مدت به ترتیب با افزایش ۱۲۱ و ۵/ ۶۲۴درصدی مواجه بوده است.
بدون دیدگاه