بازار میلگرد در حال حاضر در شرایط نسبتاً آرامی قرار دارد و معاملات در حداقل خود قرار دارد. کف قیمت پیشنهادی میلگرد آجدار در حدود 26 تا 26.5 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است اما برخی شنیده‌ها حاکی از کاهش کف قیمت میلگرد آجدار به کانال 25 هزار تومان است.

نرخ دلار در بازار آزاد به طور موقت در حدود 64 هزار تومان تثبیت شده بود روز گذشته به کانال 63 هزار تومان عقب‌نشینی کرد عاملی برای اصلاح قیمت آهن آلات است؛ البته پیشنهادهای تناژی از بارهای خریداری شده ال‌سی فشار مضاعفی برای کاهش قیمت در بازار میلگرد ایجاد کرده است.

فعالان بازار معتقدند که بازار میلگرد در حال حاضر در کف قیمتی خود قرار دارد و فاقد هرگونه حباب مثبت است. با این حال، ادامه روند نزولی قیمت‌ها یا ثبات قیمت‌ها به تحولات نرخ ارز و شرایط کلان اقتصادی در روزهای آینده بستگی دارد.

به عقید برخی کارشناسان شکست حمایت 64 هزار تومانی دلار می‌تواند به ریزش قیمت‌ها در بسیاری از بازارها، از جمله بازار فولاد، منجر شود حال با کاهش دلار به 63 هزار تومان باید منتظر واکنش بازار آهن باشیم. بازار ورق گرم با توجه به حباب قیمتی نسبی، می‌تواند تحت تاثیر بیشتری از کاهش قیمت دلار قرار بگیرد.

به طور کلی فعالان بازار باید با رصد دقیق تحولات و بررسی عوامل موثر بر قیمت‌ آهن آلات، تصمیمات آگاهانه‌ای برای خرید و فروش اتخاذ کنند. ثبات بازار ارز برای کنترل قیمت‌ها در بازارهای مختلف، از جمله بازار فولاد، حائز اهمیت است

سه ماه بهار فرصتی طلایی برای خریداران است که در کف و با شرایط خوب خرید کنند؛ از همین رو به خریداران توصیه می‌شود که قبل از خرید، بازار را به دقت رصد کنند و از قیمت‌ها و شرایط مختلف آگاهی داشته باشند.

در ادامه روند نوسانات اصلاحی بازار آهن کاهش 100 تا 500 تومانی قیمت ورق سیاه (st37 و st52) در کارخانه‌های فولادمبارکه و اکسین در برخی ضخامت‌ها مشاهده شد اما کارخانه کاویان ثبات قیمت را حفظ کرد. قیمت ورق‌ گالوانیزه، قیمت ورق استیل و روغنی در اکثر کارخانه‌ها کاهش 300 تومانی داشت.

بازار تیرآهن ذوب آهن اصفهان در برخی سایزها از سوی برخی بنگاه‌های تهران 50 تا 100 هزار تومان کاهش یافته است.

کاهش 200 تا 800 تومانی قیمت پروفیل ساختمانی، پروفیل مبلی، پروفیل در و پنجره و … در اکثر کارخانه‌ها مشهود بود اما  قیمت پروفیل تهران شرق ثابت اعلام شد. قیمت لوله مبلی، قیمت لوله داربستی، مانیسمان و سایر لوله‌ها در اکثر کارخانه‌های تولیدکننده کاهش 200 تا 800 تومانی داشت.

بازار فولاد در فصل رکود؛ فرصتی طلایی برای خریداران

بازار فولاد در حال حاضر در پیک اول خرابی فصلی خود قرار دارد که از فروردین تا خرداد به طول می‌انجامد. در این دوره، رفتار انبارداران و دفاتر فروش به طور قابل توجهی تغییر می‌کند و شاهد خالی فروشی، زیر فروشی و منفی فروشی هستیم.

در این فصل، تقاضا برای فولاد به طور طبیعی کاهش می‌یابد، زیرا بسیاری از پروژه‌های ساختمانی به دلیل شرایط آب و هوایی متوقف می‌شوند.

انبارداران و دفاتر فروش در این فصل انبارهای پر از محصولات فولادی دارند و به دنبال فروش سریع آنها هستند. نبود اخبار مثبت در حوزه سیاست، اقتصاد و بازار ارز، باعث رکود بیشتر بازار می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *